Vinneren av manuskonkurransen er kåret

VI GRATULERER VINNEREN AV SKRIVEHØST 2015!

Jenny Micko
Jenny Micko

Jenny Micko gikk til topps i vår skrivekonkurranse – gratulerer! Blant de 23 bidragene vi mottok, var det hennes historie om foreldreløse Blanca som smeltet juryens hjerter. Fortellingen hadde alle de ingredienser som en god serieroman skal ha: kjærlighet, drama, og ikke minst drømmen om et bedre liv. Vi er spente på fortsettelsen, og håper at Jenny vil skrive mer!

Jenny er 35 år, utdannet journalist og debuterer med en romantrilogi til våren. Hun er opprinnelig svensk, men bor i Bergen sammen med mannen Thomas, to hunder og tre katter. Foruten å lese og skrive er dyr hennes største lidenskap, og hun er styremedlem i Dyrebeskyttelsen og støtter i tillegg flere dyrevernorganisasjoner i både Norge og utlandet.

Vinneren får en reisesjekk og en bokgave, og alle innsendere kan glede seg til å motta bokpremier i posten!

GRATULERER IGJEN TIL JENNY! 

Har du en god idé til en ny, norsk romanserie?
Vi vil gjerne lese og gledes over det du skriver! Enten serien din handler om middelalderen, samtiden, romantikken, treller eller storgårdsfolk – send inn manuset ditt!

Vi tar gjerne imot uferdige tekster, men du bør ha noen tanker om hva serien skal handle om og noen kapitler som viser hvordan du skriver og hvordan du formidler de ideene du har. På dette stadiet  søker vi ikke det perfekte – vi søker etter den historien som lever på innsiden av deg. Den som vil vokse med deg, etter hvert som bøkene tar form.

Kapitlene og serieideen din kan du sende per e-post til Bjorg.Larsen.Rygh@cappelendamm.no. Du kan også sende det per post (Cappelen Damm, v/ Bjørg Larsen Rygh, Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo), eller levere det i resepsjonen i Akersgata 47/49 i Oslo.

Lykke til!

Serieromaner