Jordbærdamene-konkurranse: Sant eller ikke?

Som redaktør for Synnøve Eriksens Jordbærdamene, er jeg den første som leser manusene hennes. Det er alltid like moro, men det kan være vanskelig å skille diktning fra virkelighet. For jeg vet at Synnøve gjør grundig research samtidig som hun har en fantastisk fantasi. Hun blander det på en så mesterlig måte at jeg føler at jeg er tilbake på 50-tallet. Så når Ellen i Frostnetter (Jordbærdamene 12) leser følgende i et ukeblad – er det sant eller ikke?

Jordbærdamene_12
Jordbærdamene 12 er i salg denne uka!

Hun leste en tåpelig novelle om en karrierekvinne som ville være sin egen lykkes smed, men ble truffet av amors piler og forandret mening. Den største lykken var å bli hustru og være til hjelp og støtte for sin mann, avgjorde damen i siste setning. Ellen stønnet over slik enfoldighet og bladde videre.

For meg som kvinne i dag er dette helt utrolig, og heldigvis er Ellen enig med meg. Men det stemmer jo med tidsånden – så har Synnøve har funnet på dette eller sto det i et ukeblad fra 50-tallet?
Svar og vinn: Vinneren er trukket!

Den heldige vinneren, som får den første Jordbærdamene-boken med en personlig hilsen fra Synnøve, samt en nydelig jordbærlue og en søt jordbæroverraskelse fra Mimounas hobbyblogg, er Siss Deanne Arnesen. Gratulerer!

 

 

Jordbærlue1
Svar og vinn flotte premier, blant annet denne flotte lua! Foto: © mimouna