Hipp hurra for Bare Maja og Liv!

Endelig har uka vi har ventet på så lenge kommet – Bare Maja av Liv Almendingen er i salg! Mandag 30. mai har vi både gledet og forberedt oss til i mange måneder, og endelig kan vi dele historien om Maja med deg! 

I Bare Maja tas du tilbake til Kristiania i 1888. En forfrossen kvinne kjemper seg gjennom snøværet sammen med sin vesle datter. Under hjertet bærer hun et farløst barn. Bak dem ligger en mørk hemmelighet … Sytten år senere virvles unge Maja inn i begivenheter som vil forandre hennes liv for alltid. En vakker rikmannssønn, en mystisk signekone og en ondskapsfull husfrue er bare noen av dem hun møter på sin vei. Hvem er venn, hvem er fiende? Og våger hun å satse på kjærligheten?

Omslag_BareMajaElsker den!
Det har utelukkende kommet positive tilbakemeldinger på serien, noe vi selvfølgelig synes er kjempegøy! Mange har allerede begynt å lese første bok, og andre bok i serien er snart på vei til abonnenter.

Her er noen av kommentarene som har kommet på Facebook-siden til NorskeSerier:

Fantastisk fin serie. Gleder meg til neste utgave. 🙂
Anita Marie Gustavsen

Jeg lever meg sånn inn i den, at her er det ingen kontakt når jeg leser. Den er såååååå spennende. Anbefaler den på det sterkeste.
Anne Grethe Sætran Stølen

Lest 30 sider og elsker den!
Siw Nordberg Engebretsen

En besettende leseropplevelse!
Charlotte Gundersen

Blir nok en av mine favoritter. ??
Julianne Steinhaug Esser Røsnes

HER KAN DU SE LANSERINGSFILMEN TIL SERIEN: 

 

Få første bok gratis!
Alle som abonnerer på en serie fra NorskeSerier, vil motta første bok i posten. Dersom du ikke abonnerer på en serie fra oss, kan du bestille boken helt gratis på nettsiden vår.

Lyst til å abonnere?
Som abonnent på Bare Maja nyter du godt av flere fordeler du ikke får ved å kjøpe bøkene i dagligvarehandel eller kiosk. Som velkomstgave får du to sjarmerende lyslykter, og den første boken i abonnementet ditt er alltid gratis. Bøkene koster deretter kr 89,90,- og blir sendt rett hjem til deg uten ekstra kostnad.  Klikk her for å abonnere på Bare Maja.

Vi gratulerer Liv med nok en flott serie!