Ny serie fra Inger Harriet Hegstad: «Emma & Johannes»

Endelig kan vi presentere en serie vi har gledet oss til lenge: Emma & JohannesOmslag Emma & Johannes

Inger Harriet Hegstad, som du kjenner fra Skjebnespill og Fiolsteinen, har jobbet lenge med et nytt, inderlig familiedrama som vi er sikre på at vil treffe deg midt i hjertet! Inger Harriet tar oss med til Averøya på Nordmøre, en vakker øy i havgapet som hun selv har nære bånd til: Hennes far vokste opp der, og hun ble selv født på øya. Bøkene om Emma og Johannes inneholder kjærlighet og hat, spenning og mystikk, og handler om hvordan vi mennesker kommer oss gjennom motgang og prøvelser.

Året er 1911, og vi treffer tvillingene Emma og Johannes. Som tvillinger flest er de nært knyttet til hverandre, men de er også svært ulike. Emma er kunstnerisk og temperamentsfull, mens Johannes’ største ønske er å en dag eie sin egen gård.

Emma er sytten år og forelsket i barndomsvennen Olav. Moren synes ikke han er den rette, og vil at Emma skal flytte til tanten i Kristiansund for å gå i lære hos henne. Selv trives Emma aller best når hun kan være med faren ut i båten, eller hun kan stikke seg bort med skisseboken. Da en fremmed kunstmaler flytter til øya, får drømmen hennes om en dag å bli malerinne ny næring …

–Jeg forstår ikke hva han er ute etter. Karen smelte igjen ovnsdøren. –Så du ikke hvordan han så på Emma?
–Nei, det så jeg ikke, svarte Peder oppgitt. –Hvorfor tar du alltid alt i verste mening? 
–Det gjør jeg vel ikke, men denne karen er det noe ved som ikke tåler dagens lys. Du skal sanne mine ord. Kunstner! snøftet hun. –Det kan vel alle kalle seg. 

Et inderlig familiedrama. Drømmer og lengsler – ubrytelige bånd …

Klikk her for å lese de første kapitlene av serien.

 

BLI ABONNENT – FÅ ET PRAKTISK PIKNIKPLEDD!

Abonnér på Emma & JohannesDet er gode grunner til å abonnere på Emma & Johannes: Du får bøkene automatisk og uten ekstra kostnad rett hjem i postkassen – så du slipper å følge med på når neste bok kommer i salg. Ofte betyr det også at du får boken tidligere enn den er å finne i dagligvare eller kiosk. Du får også en kjempefin velkomstgave,* denne gangen et fint og praktisk piknikpledd.

Om piknikpleddet:

Mykt og deilig piknikpledd i fleece med mellomlag og vanntett PE-bakside. Kan brettes og rulles sammen – med håndtak, enkelt å bære!

 

Klikk her for å abonnere.

(*Velkomstgaven gjelder så langt lageret rekker.)