Takk for nå, «Livets lenker»!


Siste bok i Livets lenker, med den passende  tittelen  Avskjed, er nå i salg. Vi kommer til å savne Elen og alle de andre vi har blitt så godt kjent med gjennom åtte år – men det er det som er så fint med bøker: Du kan alltid dra tilbake og treffe dem igjen! 
Men nå er det altså tid for å si farvel for denne gang, og Christin har skrevet en avskjedshilsen til deg:Omslag Livets lenker 42

Kjære leser,

Så er siste bok i Livets lenker her, og jeg er ydmykt takknemlig for at du har hengt med på Elens reise gjennom 42 bøker. Det må innrømmes at jeg gråt en liten skvett da siste ord var skrevet. Elens univers har vært med meg dag og natt siden jeg begynte å skrive på serien i 2008. Jeg har drømt om Hundorp, Anker Meldal og hans gale søster om nettene, og falt i staver over alt som kunne skje i Sun Prairie midt på lyse dagen.

Det har vært en glede å få skrive denne serien, så takk til deg, kjære leser, for at du har vært med meg på veien.

Jeg vil også rette en stor takk til Cappelen Damm som ga meg tillit til å skrive serien, min gode livspartner Pål som trøstig har servert meg lunsjretter, tekopper og sørget for at skrivelivet har vært godt, mine barn som har hatt tålmodighet med en mor bak en lukket kontordør, og til sist en takk til samtalepartner Solveig Daviknes Eng som en sen sommerkveld i 2015 ga meg ideen til seriens avrundning.

Hilsen Christin

 

Har du ikke lest Livets lenker? Det er ikke for sent! Du kan tegne abonnement her eller bestille første bok – helt gratis – her.