Takk for «Livets lenker», Christin!

Forlagssjef Tomas Algard takker Christin Grilstad Prøis for Livets lenker – og for all leseglede og sprelskhet hun har spredt i vårt langstrakte land i løpet av sju år.

Siste bind i den frodige serien fra Gudbrandsdalen, Livets lenker, er i salg nå. 42 bøker lang ble serien. Da Christin Grilstad Prøis gikk i gang med skrivingen, hadde hun sett for seg maks halvparten så mange bøker – absolutt maks. Men Christin er en festlig dame og et oppkomme av ideer. Hun har en sprudlende fantasi, og da leserne og forlaget ba om flere bøker og mer moro, fikk Elen og hennes nære og kjære leve videre mellom permene – helt til serien nå endte på til sammen 10 500 sider.

Siste dag i mai ble det holdt gravøl over Elen og Livets lenker – eller rettere sagt gravchampagne. Ekebergrestaurantens terrasse badet i sol etter noen dager med regn og vind, så den lille gjengen som var samlet for å feire hele den lange og gode serien, hadde det særdeles hyggelig. Christin og hennes redaktør spiste nydelige blåskjell, mens konsulent Bjørg og Christins mann og støttespiller Pål spiste deilig fiskesuppe.

IMG_0073
Christin Grilstad Prøis fikk blomster og ble hyllet av forlagssjef Tomas Algard for sju års arbeid med Livets lenker.

Forlagssjef Tomas takket Christin på vegne av leserne og forlaget, og Christin takket forlaget og sine nærmeste for all støtte gjennom seriens 42 bøker. Christin har rukket å gjøre mye annet mens hun har skrevet Livets lenker: Hun har vært med i tv-programmer, spilt barneteater, satt opp et bygdespill i hjembyen Svelvik – og ikke minst: kjøpt tomt og bygget hytte i Arkansas, USA. En riktig driftig dame, med andre ord!

Takk igjen, Christin!

IMG_0087_
Christin med ektemannen Pål, konsulent Bjørg og redaktør Anne på Ekebergrestaurantens terrasse, med hele Oslo i bakgrunnen.
0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *