Sommerhilsen fra Anne Marie Meyer

Anne Marie Meyer, som skriver den populære serien Julie, har en sommerhilsen til deg på bloggen i dag. Her deler hun vakre ord om sommerlig natur, lyset i juli og kjærlighet til skogen. God sommer!

Kjære leser,

Sommeren er her. Denne tiden på året er den aller beste, jeg elsker denne årstiden. Ikke så rart, kanskje, siden jeg er født i juni, den vakreste måneden av alle. Lyset og varmen gjør noe med oss, vi blir åpnere og gladere, og alt blir lettere om sommeren synes jeg.

Bildet er fra mitt barndoms paradis, Røssjøen naturreservat, for noen få dager siden. Røssjøen naturreservat ligger inntil Langsua nasjonalpark, i kommunene Etnedal, Nord-Aurdal og Nordre Land. Området ble vernet i 2011, og er viktig for sjeldne fugle og plantearter. I dette området var jeg ofte sammen med mine foreldre da jeg var barn. Når jeg tenker tilbake, så ble nok kjærligheten til skogen og fjellet skapt i meg da, og har bare vokst seg sterkere etter hvert som årene har gått. Ingen andre steder finner jeg slik ro som i naturen.

Etter en travel vår tar jeg nå ferie i to uker. Håper alle tar seg litt fri fra hverdagen og bare nyter sommeren. Vi trenger det!

Med dette vil jeg ønske alle mine lesere en riktig god sommer.

Sommerhilsen fra
Anne Marie

Lenningen

 

Venter du spent på neste bok i Julie-serien? Bok 6 er i salg 11. juli – les mer og kjøp boka her!

 

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *