Christins sjørøversommer

christin_pirat1
Christin i rollen som Rakel Orakel. Foto: Trond W. Andersen.

Christin Grilstad Prøis er ikke kun forfatter av Livets lenker, hun er en dame med mange jern i ilden. Her forteller hun om sin noe utradisjonelle sommertradisjon:

Kjære leser,

Jeg blir like overraska hvert år over hvor grønt det er, hvor varmt det er og hvor gudegodt deilig det er med norsk sommer. Ingen over, ingen ved siden, i alle fall når været holder. Siden min sommer går med til utendørsteater på Norsjø Ferieland i Telemark, er jeg blitt litt av en værprofet. Storm og YR sjekkes flere ganger daglig – og i tillegg tar jeg selvfølgelig en «Tobias i tårnet» med en titt eller to mot horisonten for å skue etter skyer fra vest.

Sommerlivet på Norsjø Ferieland er blitt en vane for hele familien, og i år feirer vi ti år med piratliv i «Piratbukta», som er en familiemusikal i to akter. I år er vi sju skuespillere på scenen – unge, flinke folk – også meg da, i rollen som en mosegrodd Rakel Orakel. Siden året forøvrig består mye av å sitte alene bak tastaturet og dikte i vei, er det en berikende og deilig avveksling å være sommerskuespiller.

Så er du i Telemark i juli, kjære leser, ta gjerne turen innom og få med deg «Kroktanns Univers» en splitter ny musikal med mye moro for hele familien. Og ikke glem å si hei til meg, da! Det er alltid hyggelig å hilse på og veksle noen ord med lesere av NorskeSerier.

christin_pirat2
«Kroktanns Univers». Foto: Trond W. Andersen.

Les mer om showet på www.piratbukta.no.

Den beste sommeren ønskes deg av Christin Grilstad Prøis