Møt Inger Harriet på Averøya!

Lørdag 9. juli kan du treffe Inger Harriet Hegstad på Gamle Kvernes bygdemuseum på Averøya! Der vil hun fortelle om Emma & Johannes, og du kan også få en gratis, signert bok!Cover Emma & Johannes

Fra ca. kl. 13.30 til 14.00 lørdag 9. juli treffer du Inger Harriet i samtale med kulturformidler Merete Bratsberg Aae på Gamle Kvernes bygdemuseum. De vil snakke om Emma & Johannes, om Inger Harriets tilknytning til Averøya og mere til, og det blir mulighet for lesere å stille spørsmål – og få en gratis, signert bok.

Gamle Kvernes er det perfekte bakteppet for å bli kjent med Emma & Johannes: Hovedtunet danner et kystgårdsmiljø, med bygninger fra 1700 og 1800-tallet. Her ligger våningshus, stabbur, kvernhus og smie, alle med spennende historie og innhold. Museet har også en egen arkeologisk utstilling, med gjenstander og dokumentasjon fra Fosnakulturen (mesolitkum) etter utgravinger fra området rundt Bremsneshatten. Egen sjøavdeling med rorbu og flere naust representerer kystkulturen og fiskerbondens liv og virke. Listerbåt og gamle geitbåter er godt bevart.

Velkommen til Averøya lørdag 9. juli kl. 13.30–14.00 – vi ses!

Averøya