Se lanseringsfilmen til Emma & Johannes

Lanseringen av Emma & JoCover Emma & Johanneshannes av Inger Harriet Hegstad nærmer seg, og nå er lanseringsfilmen ferdig! Flere abonnenter har også fått boken i postkassa, og vi gleder oss veldig til å høre hva du synes. 

Bli med til Averøya på Nordmøre i 1911, hvor du treffer tvillingene Emma og Johannes. Du blir også kjent med familie, naboer og venner, og byen Kristiansund hvor Emma får arbeid. Bøkene inneholder kjærlighet og hat, spenning og mystikk, og handler om hvordan vi mennesker kommer oss gjennom motgang og prøvelser.

Johannes så ertende på henne.
– Du får hilse Olav og si at han må ta en tur …igjen.
Emma snudde seg fra tvillingbroren for å skjule rødmen som flammet opp. Irritert ble hun også.
– Det er ikke sikkert jeg ser ham, bror, og hvis du har noe usnakket med ham, kan du gå selv.
Johannes lente seg tilbake mot naustveggen. Det glitret ertende i det blå blikket.

«Det er godt å holde en bok skrevet av Inger Harriet Hegstad i hendene igjen. Hun har en helt egen humor og flyt i dialogene. Det sammen med spennende handling gjør at Emma & Johannes er en serie jeg skal følge videre.» – Tone Loeng, blogger

SE LANSERINGSFILMEN: