Gratulerer med tvillingene, Inger Harriet!

Endelig har dagen kommet. Vi har gledet oss i mange måneder, krysset av i kalenderen og telt ned dagene til «termindato» … og nå er Emma & Johannes her! Endelig kan serielesere i hele Norge bli kjent med Emma og Johannes, og vi er sikre på at du vil elske dem.

Averøya, 1911: Emma Vik er sytten år og forelsket i barndomsvennen Olav. Moren synes ikke han er den rette, og vil at Emma skal flytte til tanten i Kristiansund for å gå i lære hos henne. Selv trives Emma aller best når hun kan være med faren ut i båten, eller hun kan stikke seg bort med skisseboken. Da en fremmed kunstmaler flytter til øya, får drømmen hennes om en dag å bli malerinne ny næring …

Treffer leserne!

Mange har allerede lest første bok, og alle tilbakemeldingene vi har fått til nå, er kjempegode! Det gjør oss glade og stolte. Bok 2 er snart på vei til abonnentene, så hvis du er en av dem, kan du bare glede deg!

Her er noen av kommentarene som har kommet på Facebook-siden til NorskeSerier:

Denne boken er bare så fin ????
Mariann Kendel

Dette blir en spennende serie gleder meg til neste bok ?
Kari Rønningen
Dette blir en fin serie ?
Edel Walstad Åmot
?Lest noen sider og ser ut som jeg liker den bedre enn en annen bok jeg har begynt å abonnere på.
Karin Elise Syvertsen
HER KAN DU SE LANSERINGSFILMEN TIL SERIEN:

Få første bok gratis!
Alle som abonnerer på en serie fra NorskeSerier, vil motta første bok i posten. Dersom du ikke abonnerer på en serie fra oss, kan du bestille boken helt gratis på nettsiden vår.

Lyst til å abonnere?
Som abonnent på Emma & Johannes nyter du godt av flere fordeler du ikke får ved å kjøpe bøkene i dagligvarehandel eller kiosk. Som velkomstgave får du et praktisk piknikpledd, og den første boken i abonnementet ditt er alltid gratis. Bøkene koster deretter kr 89,90,- og blir sendt rett hjem til deg uten ekstra kostnad.  Klikk her for å abonnere på Emma & Johannes.

Vi gratulerer Inger Harriet med nok en kjempefin serie!