Møte med leserne i havgapet

Fredag 8. og lørdag 9. juli var Inger Harriet Hegstad på Nordmøre for lanseringen av Emma & Johannes. Hun traff mange lesere, både gamle og nye, og fikk nyte den deilige naturen der den nye romanserien hennes handler fra. Her kan du få se noen bilder fra helgens hendelser!

Det hele begynte på fredag, da forlaget hadde arrangert boksignering på Narvesen i Kristiansund. Inger Harriet jobbet som en helt med å signere bøker til alle som møtte opp, men det var helt verdt det da hun fikk treffe både gamle og nye lesere som gjerne vil bli kjent med Emma og Johannes …

IMG_2838
En glad leser får signert bok, en glad Inger Harriet signerer
IMG_2840
Det er alltid hyggelig å treffe leserne!
Fornøyde lesere
Fornøyde lesere
insta
En fantastisk leser har brodert et teppe til Inger Harriet som takk for mange, gode leseopplevelser! @stjernebarna på Instagram.

 

Lørdag besøkte Inger Harriet Gamle Kvernes bygdemuseum på Averøya sammen med redaktør Berit, markedssjef Ingunn og mange fler. Her var de på omvisning i de fine omgivelsene før det ble arrangert et bokbad i samarbeid med museet – og Inger Harriet signerte bøker …

IMG_2859
Bokbad med Merete Bratsberg Aae
IMG_2863
Leserne sto i kø!
IMG_2861
Inger Harriet leste fra boka
IMG_2851
Atlanterhavsvegen – ville og vakre omgivelser

På fredag hadde avisen Tidens Krav sendt en journalist for å intervjue Inger Harriet om den nye serien! Intervjuet kan du lese her.

IMG_2848
Avisintervju
TIdens Krav 9. juli
Tidens Krav 9. juli

Og alle var enige om at det hadde vært en storveis lansering. Gratulerer igjen, Inger Harriet!