Livets lenker-konkurranse: vinneren er trukket!

Som du vet, er forfatteren av Livets lenker, Christin Grilstad Prøis, forfatter om dagen og sjørøver om natten. For tiende år på rad tilbringer hun sommmeren i Telemark under aliaset Rakel Orakel.

Christin står bak tekst og musikk i familiemusikalen «Kroktanns Univers» som spilles i Piratbukta på Norsjø Ferieland alle onsdager, fredager og søndager t.o.m. 29. juli – og selv spiller hun altså rollen som Rakel Orakel. Nå har du sjansen til å vinne overnatting og fire billetter til årets aller siste forestilling.

TM bilderOm forestillingen:

«Kroktanns Univers» er en toakters familiemusikal der humoren er i høysetet. Manus og musikk ble skrevet ved juletider, omtrent samtidig med at Christin sluttførte siste bok i Livets lenker.

«Kroktanns Univers» er en morsom helaftens forestilling for hele familien. Det handler om pirater og prinsesser, om å være alene og å kjempe sammen. Det medvirker sju aktører og tekst/musikk er skrevet av Christin, som også selv spiller i forestillingen. Det er bygget vakre kulisser ved Norsjøvannet. Så er du på leit etter en alle tiders familieopplevelse, bør du ta deg en tur til Telemark og få med deg «Kroktanns Univers».

– Piratlivet er fantastisk. SommerNorge er blide mennesker og det er aldeles ikke noe offer å arbeide når andre har ferie, tvert i mot er det bare moro og en sann glede å være pirat i sommervarmen, sier Christin.

(For mer info, se www.piratsommer.no. Bill; ticketmaster.no)

13672158_10153757348476149_1616595388_n

Sagt om forestillingen:

trinix123 fra Asker, 6. juli 2016
Kjempe bra!
Terningkast 6+
Fengende, morsomt, spennende og akkurat passe langt!
Gøy for både liten og stor!

Fideli fra Akershus, 12. juli 2015
God familieunderholdning
Enkelt og «røft» scene og amfi, setene besto av stabler med paller. Stemningsfullt med senkveld-show for store og små. Mange utrolig flinke unge skuespillere som briljerte med sang og dans! Vanskelig å forstå poenget i historien noen ganger, mye replikker i rask fart med vanskelige ord, men oppveid av flott sang og engasjerte rollefigurer. Vi koste oss! Veldig stas at vi fikk hilse på alle skuespillerne rett etterpå. Tips: ta med noe å sitte på (teppe/underlag) og en ekstra jakke, og kanskje litt ekstra godteri til sjørøveren som liker å stjele snop 😉

 plakatbilde 2016 uten tekst

Vinneren er trukket! Vi gratulerer Bente Kaste og ønsker henne en herlig avslutning av sommermåneden juli!