Hvite hjerter kommer i august!

Endelig kan vi fortelle deg noe vi har gledet oss til veldig, veldig lenge: Ann-Christin Gjersøe kommer med en ny serie i august! Hvite hjerter er en nær og gåtefull serie fra naturskjønne Vestfold.Omslag Hvite hjerter

Nøtterø, 1911. Amelia er spent på sin første dag som sykepleierskeelev ved Ekely Hospital. Vet hun egentlig hva hun går til? Det er strenge krav til moral og mye hun må forsake, ikke minst kjærligheten. Snart begynner Amelia å merke at huset lever sitt eget liv om natten. Ekely ruger på mørke hemmeligheter fra den tiden hospitalet var en herregård …

En gåtefull skjærgårdsidyll – Forbudt kjærlighet – En gammel familiehemmelighet

Amelia stirret rundt i hagen som lå badet i det skimrende månelyset. Kjente skrekken fra marerittet vende tilbake.

Dette stedet var i ferd med å drive henne fra forstanden.

Dersom du allerede abonnerer på en av våre serier, vil du få første bok i serien gratis tilsendt i posten i begynnelsen av august! Gled deg!

Vi kommer i ukene fremover til å legge ut mer informasjon om serien – i tillegg til en eksklusiv smakebit av første bok i serien!