Sommerhilsen fra Ann-Christin Gjersøe

Kjære leser,

Når jeg skriver dette, har jeg nettopp åpnet døren ut til terrassen for å slippe sommeren inn i «skrivehulen» min. Fuglekvitter og sauebrek lyder utenfor husveggene, og når jeg titter ut, ser jeg at noen søyer og lam har trukket inn i svalende skygge. Resten av «bølingen» har vi sluppet på fjellbeite i Telemark, der tre måneder i frihet venter.

Med beiteslipp følger også gjeting, og hver sommer tilbringer vi noen uker i fjellet for å se etter dyrene. Vi er heldige – få rovdyr og gode beiteområder gjør at vi kan sende dyrene av gårde med god samvittighet. Stølen vi bor på har få fasiliteter; vann henter vi i bekken og hytta har ikke strøm, men dagene der er en påminnelse om at «det enkle liv» også er et godt liv. (Like fullt er det unektelig behagelig å komme hjem igjen til luksus som varm dusj og TV!)

Foruten å reise til fjells, og å tilbringe noen dager ved sjøen, venter noe jeg har gledet meg til lenge denne sommeren: Etter å ha jobbet med den nye serien min, Hvite hjerter, i flere år, er det tid for lansering! Det er nervepirrende, og det føles nokså overveldende å skulle dele «min» historie med andre – samtidig er det med skrekkblandet fryd jeg ser frem til endelig å kunne gi historien videre til noen jeg håper vil finne glede i å lese den.

Jeg ønsker dere alle en flott sommer – nyt de lange sommerkveldene, varmen og stille lesestunder!

Sommerhilsen fra Ann-Christin

Hundene våre, Milo og Buddy, på «jobb» i fjellet.
Hundene våre, Milo og Buddy, på «jobb» i fjellet.

(Innfelt bilde i topp: Foto ved Andreas Gjersøe)