Hvite hjerter som gratis e-bok

Har du lesebrett? Eller liker du kanskje å lese på mobilen, slik at boken alltid er tilgjengelig i lomma, når du vil og hvor du vil? Uansett hvilken flate du foretrekker å lese e-bøkene dine på, har vi en gladnyhet til deg: Nå ligger Hvite hjerter 1 ute som gratis e-bok i nettbokhandelen vår!

Omslag Hvite hjerter

Ekely Hospital, Nøtterø, 1911.
Amelia er spent på sin første dag som sykepleierskeelev ved Ekely Hospital. Vet hun egentlig hva hun går til? Det er strenge krav til moral og mye hun må forsake, ikke minst kjærligheten. Snart begynner Amelia å merke at huset lever sitt eget liv om natten. Ekely ruger på mørke hemmeligheter fra den tiden hospitalet var en herregård …
Amelia stirret rundt i hagen som lå badet i det skimrende månelyset. Kjente skrekken fra marerittet vende tilbake.
Dette stedet var i ferd med å drive henne fra forstanden.