Emma & Johannes 2 som e-bok

Omslag Emma & Johannes 2
Last ned «Emma & Johannes» 2 som e-bok nå!

Vi har allerede snakket litt om hvor begeistret vi er for e-bøker. Det er jo ikke så rart, for de er både enkle å ta med seg, fyller ikke opp vesker og bokhyller, de veier ingenting (bokstavelig talt) og de er så lett tilgjengelig – bare et klikk unna.

Men det er også en annen grunn til å lese NorskeSerier som e-bøker: e-boken er tilgjengelig opptil én uke før boken kommer i dagligvare! Så er du – som oss – en utålmodig sjel, bør du ta turen innom nettbokhandelen vår i dag og laste ned Emma & Johannes: Taushetsløftet.

Her kan du lese et lite utdrag fra første kapittel: 

Averøya, 1911

Emma kjente bena visne under seg, og sank ned på en stein. Hjernen klarte ikke å ta innover seg det Dagny nettopp hadde sagt. Synnøve var forsvunnet? Hun så lamslått bort på Dagny, som gråt åpenlyst. Tårene rant uten at hun gjorde tegn til å tørke dem bort. Hun møtte blikket til venninnen og så smerte og fortvilelse i det. Olav sto helt stiv, som om han var hugget i stein, mens blikket flakket frem og tilbake mellom dem.

– Hva mente hun med det hun skrev? sa han.

– Er det noe dere ikke har fortalt meg?

Emma visste ikke hva hun skulle si. Angsten satt som en klo i brystet. Synnøve hadde løyet for henne. Hun hadde aldri tenkt å fortelle foreldrene sannheten. Hvordan kunne hun ha vært så dum at hun trodde på henne?