Tre ganger tre hurra for Hvite hjerter!

Endelig har uka vi har ventet på så lenge kommet – Hvite hjerter av Ann-Christin Gjersøe er i salg! Mandag 15. august har vi gledet oss til i mange måneder, og endelig kan vi dele historien til Amelia, Ingrid og Ellinor – og alle de andre som hører til Ekely hospital – med deg!

Omslag Hvite hjerter

Vi befinner oss på Nøtterø i 1911, på Ekely hospital for mødre og barn. Amelia er spent på sin første dag som sykepleierskeelev ved Ekely Hospital. Vet hun egentlig hva hun går til? Det er strenge krav til moral og mye hun må forsake, ikke minst kjærligheten. Snart begynner Amelia å merke at huset lever sitt eget liv om natten. Ekely ruger på mørke hemmeligheter fra den tiden hospitalet var en herregård …

Elsker den!
Det har utelukkende kommet positive tilbakemeldinger på serien, noe vi selvfølgelig synes er kjempegøy! Mange har allerede begynt å lese første bok, og andre bok i serien er snart på vei til abonnenter.

Her er noen av kommentarene som har kommet på Facebook-siden til NorskeSerier:

Spennende serie ? spent på fortsettelsen ❤❤
Anne Berit Skott

Gleder meg som et barn til neste bok! Sitter i vogna på Makrellbekken i regnværet og har strakst lest ut boka??
Siv Monica

Denne serien er en «absolutt MÅ fortsette å lese» så gleden er stor at neste bok er rett rundt hjørnet ?
Christin Elisabeth How Wold

Utrolig spennende.?
Reidun Hegre

Jeg gleder meg alt til neste bok ?
Hege Monsrud

 

HER KAN DU SE LANSERINGSFILMEN TIL SERIEN: 

Få første bok gratis!
Alle som abonnerer på en serie fra NorskeSerier, vil motta første bok i posten. Dersom du ikke abonnerer på en serie fra oss, kan du bestille boken helt gratis på nettsiden vår.

Lyst til å abonnere?
Som abonnent på Hvite hjerter nyter du godt av flere fordeler du ikke får ved å kjøpe bøkene i dagligvarehandel eller kiosk. Som velkomstgave får du en praktisk kosmetikkveske, og den første boken i abonnementet ditt er alltid gratis. Bøkene koster deretter kr 89,90,- og blir sendt rett hjem til deg uten ekstra kostnad.  Klikk her for å abonnere på Hvite hjerter.

Gratulerer, Ann-Christin, med nok en flott serie!