Musikalen for serieelskere!

Er du glad i teater? I kveld er det premiere på musikalen «Den Gode Hensigt». Dette er musikalteater for deg som elsker serieromaner!

I ekte romanseriestil tas du med tilbake i tid, til Svelvigen i 1811. Kulisser, rekvisitter, en stjernespekket rolleliste og manuset – skrevet av en serieromanforfatter – gir deg en levende og overbevisende forestilling. Det bare er å lene seg tilbake og leve seg inn. Vi anbefaler!

Dramatikk

I Svelvik, like ved Drammen, kan du nå se sommermusikalen «Den Gode Hensigt». Bak står forfatteren av Cornelia og Livets lenker, Christin Grilstad Prøis. I år medvirker Guri Schanke, Geir Kvarme og Ellen Nikolaysen i musikalen, samt 70 øvrige aktører, og allerede i kveld, onsdag 31. august, braker det løs.2012 soldater

«Den Gode Hensigt» har handling fra Napoleonskrigen. Året er 1811 og i det lille strandstedet Svelvigen har det ankommet 100 bondesoldater som skal vokte innseilinga til Drammen. Men det kommer aldri noen engelske krigsskip seilende, og soldatene får dermed gode dager. Selv om handling er lagt til en tid preget av krig og uår, er det likevel en lystig farse som presenteres. Musikalen skildrer menneskets evne til å finne løsninger og smutthull til forlystelse og glede, til tross for harde tider.

Bryggedans

Forfatter Christin har skrevet både tekst og melodier til sommermusikalen som settes opp på sjette året. Sommermusikalen spilles utendørs på Dampskipskaja i Svelvik, ved Drammenfjordens bredd. Et stort apparat er i sving i produksjonen som har hele 250 medhjelpere. Det bygges hvert år opp en autentisk bryggelandsby som kulisse, 200 rekvisitter lånes og hele 10 000 dugnadstimer legges ned for å gjøre alt klart til å ta imot publikum.

2012 toft mathiesen

Billetter kjøpes på www.ticketmaster.no  Forfatter Christin ønsker deg hjertelig velkommen til Svelvik.

Barbara (Christin) og kjerringene
Barbara (Christin) og kjerringene

 

!cid_image001_jpg@01D1FF27