Vandre i Elises fotspor

Mange av dere tar kontakt med oss og spør når neste Sønnavind-vandring er. Vi har ingen planlagte vandringer, men nå skal du få vite om en godt bevart hemmelighet … 

På Hønselovisas hus ligger det «Sønnavind-kart» som viser stedene der Elise jobbet, bodde og levde. Kartet kan du ta med deg, så nå kan du gå på din egen, private Sønnavind-vandring! (Du kan også laste ned kartet ved å klikke her.)

sønnavind_solveggen

Frid fortalte oss nylig om en hendelse som gjorde henne overveldet og glad:

«Tirsdag sto jeg på holdeplassen på Rådhuset for å ta trikken hjem. Tre smarte damer kommer mot meg. Plutselig bråstanser de, roper ‘Frid!’, kommer stormende mot meg og kaster seg om halsen på meg etter tur. De var fra Harstad og var kommet til Oslo for å gå i Elises fotspor ved Akerselva!»

sønnavind_gate

Sønnavind-vandring

Og nå kan du altså gjøre som de smarte Harstad-damene. Finn igjen Magda på hjørnets melkebutikk, Hjula veveri, Graahs spinneri,  Biermannsgården, Vøienvolden gård og Myraløkka. Ta med deg en god venninne, mor eller søster og vandre i Elises fotspor. Oppsøk stedene der hun opplevde livets store og små øyeblikk og lev deg inn i historien på nytt!sønnavind-kart

magda_hjørne

I Elises fotspor ...

Hønselovisas hus finner du langs Akerselva i Oslo, nærmere bestemt Sandakerveien 2, og de holder åpent tirsdag–søndag klokken 11–16 (vinterstengt utenom arrangementer desember–februar).

honselovisashus

Klikk på kartet for å gå til Google Maps
Klikk på kartet for å gå til Google Maps