Ny serie i januar: Skyggespill

I dag kan vi dele en utrolig spennende nyhet med dere: I januar kommer Eva Stensrud endelig med en etterlengtet, ny serie. Skyggespill tar opp tråden der Kongens nei slutter.

Du har sikkert ikke unngått å få med deg høstens store norske film Kongens nei – kanskje har du også allerede rukket å se den? Skyggespill er serien som forteller den skjulte historien fra krigen, de vanlige menneskenes historie. Eva Stensrud tar deg med tilbake til den mest skjellsettende perioden i moderne norsk historie på en måte som vil fengsle deg, røre deg og holde deg som fjetret helt til siste side er lest.

Alle har vi et forhold til andre verdenskrig – i Skyggespill blir du kjent med Inger Maries historie. En sterk og uredd kvinne som kjemper for Norges frihet – og for kjærligheten.

Skyggespill 1Oslo/Hedmarken, april 1940

Ingen tror at ondskapen vil ramme nettopp dem – men når verdens mektigste hær invaderer Norge, havner Hamar-jenta Inger Marie og familien hennes i begivenhetenes sentrum. De tror at de rømmer mot tryggheten, men det er et helvete de møter, og hele deres tilværelse snus på hodet.

Inger Marie bestemmer seg for å kjempe for friheten. Selv når frykten lammer henne, slåss hun –  for familien, for sitt eget liv, og for kjærligheten. For Inger Marie er også besatt av lidenskap. At den utkårede ikke aner at hun eksisterer, tar hun som en utfordring. Dramaet som følger, river skorpen av gamle sår. Det bringer også vonde familiehemmeligheter opp i dagen.

Det skal vise seg at kampen mot urett har sin pris, både for Inger Marie og for menneskene hun elsker.

Men å gi  opp ville være å svikte …

I tiden fremover mot lansering vil vi komme ut med mer informasjon. Følg med her på bloggen og på vår Facebook-side – og med deg det som skjer, når det skjer!

Konkurranse! Vinn to billetter til Kongens nei! Klikk her for å delta:

Kongens-Nei-1920x1080