Romanfigurene våkner til liv!

Trine Angelsen, som skriver Breidablikk, er ei dame med mange jern i ilden, og da hun begynte å synes hun hadde litt mye å henge fingrene i … bestemte hun seg like godt for å legge til én ting til på listen. Hun lager de nydeligste dukkehus, der hun lar romankarakterene sine flytte inn. Nå har hun også blitt intervjuet av Avisa Nordland om dukkehusene! Les artikkelen og se de fine bildene her! 

Breidablikk 9
Breidablikk 9

Kjære leser,

Foruten jobben min som forfatter, har jeg hund og hest, og dagene kan bli noe stressende med alt som gjøres. Så jeg måtte ha en hobby. En liten en … bokstavelig talt! Og helst noe kreativt.

Dermed flyttet alle romanpersonene mine (i miniatyr) inn i kollektiv. Her bor Elisabeth fra Havets datter, Kjøpmannsdatteren Thea (fra Thea-serien) har startet butikk her, Karine fra Hverdagsengler er fortsatt tjenestejente og Bera (fra Breidablikk) har akkurat fått seg ny sal til hesten sin. Her bor de, side om side i «Det hvite hus».

Og jeg gjør alt for at de skal trives med mann og barn. Jeg syr, strikker, broderer, tapetserer, og møbler til dem … mens jeg koser meg stort!

Fantasien min får vinger når jeg holder på, og nå lager jeg et gammelt pensjonat også. Mon tro hva som kommer til å skje der?

Verden utenfor går i raskt tempo, jeg senker skuldrene over den nye hobbyen min, og samtidig dikter jeg opp nye bøker.  Kanskje har du lyst å komme en tur og hilse på romanpersonene mine?

Hilsen Trine

Les artikkelen i Avisa Nordland her.

trine_dukkehus_forside trine_dukkehus_oppslag1 trine_dukkehus_oppslag2