Arvesynd utgis i USA!

Anne-Lise Boges serie Arvesynd gis nå ut i USA. I den forbindelse har Anne-Lise blitt intervjuet på NRK p1+!

Anne-Lise Boge er en av våre aller mest populære forfattere, og seriene hennes har tatt de norske hjertene med storm. Nå skal hun også fengsle amerikanerne:  Arvesynd har nemlig blitt plukket opp av det amerikanske forlaget Royal Hawaiian Press – og blir gitt ut i USA både på papir og som e-bøker til Kindle.

De første bøkene i serien er allerede kommet ut, og vi har fått noen eksemplarer tilsendt oss her på forlaget:

Arvesynd, eller Original Sin som den har blitt hetende på engelsk
«Arvesynd», eller «Original Sin» som den har blitt hetende på engelsk.

I forbindelse med at Arvesynd nå utkommer i USA ble Anne-Lise tidligere denne uken intervjuet på radioprogrammet Jacobsen i NRK P1+. Her snakket hun om hvordan hun kom til å bli forfatter, historien til Arvesynd og hvor viktige leserne er for henne, for å nevne noe. Intervjuet er vel verd å lytte til, og du kan finne det her:

Lytt til intervjuet med Anne-Lise Boge på Jacobsen!

arvesynd
Arvesynd (nederst) og Original Sin (øverst)!

Du kan bla i den engelske utgaven av Arvesynd 1 på amazon.com ved å klikke her.