Fem i farta: Eva Stensrud

Eva J. Stensrud er forfatteren bak den kommende serien Skyggespill, som tar opp tråden der Kongens nei slutter, og forteller de vanlige menneskenes historie fra andre verdenskrig. Vi har stilt henne fem kjappe spørsmål så du kan bli enda litt bedre kjent med den populære forfatteren:

Eva Stensrud Portrett m øyenstikkerHvor lenge har du jobbet med Skyggespill?

  • Jeg har jobbet aktivt med Skyggespill siden avslutningen av Storgårdsfolk, men ideen ble født for lenge siden, flere år før jeg var ferdig med Storgårdsfolk. Den har ligget der og gjæret og modnet, og underbevisstheten hadde allerede jobbet lenge da jeg endelig satte meg ned for alvor.

Er noen av personene i serien basert på ekte personer?

  • Ja, en av personene i serien er basert på en virkelig person, men jeg vil ikke si hvem eller hvilken!

Hvor liker du å sitte og skrive?

  • Jeg liker best å skrive hjemme, der har jeg den store roen og alt kildematerialet mitt. Vanskelig å dra med seg tunge bøker andre steder!

Hvilken bok leste du sist?

  • Den siste boken jeg leste, var Alligatorvannet av Lynne Bryant. Anbefales!

Hva gjør du for å slappe av?

  • Når jeg skal slappe av, går jeg tur, tar en time med yoga, leser en bok eller ser på Nettflix!

 

Vil du vite mer om SkyggespillSkyggespill 1

Les om serien på norskeserier.no.

Fordelene ved å abonnere på Skyggespill.

Les den spennende åpningen på første bok her.

Les Evas brev til deg: «Hvem ville du vært?»

 

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *