Les et kapittel fra Skyggespill

Vi vet at veldig mange av dere er spente på den nye, storslåtte serien fra Eva J. Stensrud som kommer i januar. Derfor har vi en ekstra godbit til dere i dag: en smaksprøve på Skyggespill!

Intens lidenskap og glødende hat – En ung kvinnes kamp for frihet – Et drama om frykt og mot

Oslo/Hedmarken, april 1940:
Ingen tror at ondskapen vil ramme nettopp dem – men når verdens mektigste hær invaderer Norge, havner hamarjenta Inger Marie og familien i begivenhetenes sentrum. De rømmer mot tryggheten, men møter et helvete, og tilværelsen snus på hodet.
Nesten lammet av frykt slåss Inger Marie for familien, for sitt eget liv, og for den besettende kjærligheten. Dramaet som følger river skorpen av gamle sår og bringer vonde familiehemmeligheter opp i dagen.
Kampen mot urett har sin pris, både for Inger Marie og for menneskene hun elsker. Men å gi opp ville være å svikte seg selv, og det er en umulig tanke for henne …

Les Evas forord og et kapittel fra boken her:

sp_tidlig-abo_banner

Skyggespill 1Bli tidlig-abonnent på Skyggespill i dag!

Som tidlig-abonnent på Skyggespill nyter du godt av flere fordeler du ikke får ved å kjøpe bøkene i dagligvarehandel eller kiosk. Som velkomstgave får du den supre hobbyboken Julefryd pluss en delikat og søt lavendelpose fra Provence, og den første boken i abonnementet ditt er alltid gratis. Bøkene koster deretter kr 94,90,- og blir sendt rett hjem til deg uten ekstra kostnad. Best av alt: Bøker til abonnenter sendes fra oss ca. to uker før boken kommer i butikk!  Klikk her for å bli tidlig-abonnent på Skyggespill.

«Julefryd» av Helene S. Lundberg
«Julefryd» av Helene S. Lundberg

Om Julefryd:

Bokens fine blanding av nye og gamle teknikker står for både tradisjon og fornyelse, fra ullbroderi og kurvfletting til kortlaging og decoupage. Innholdet er svært allsidig og variert; julestrømper, julepost, bordpynt, julekort og innpakninger – og noen gode juleoppskrifter. Det skaper stemning og tradisjoner å lage noe spesielt som du bare tar fram hver jul, så sy deg en julepute eller en fin duk. En ny adventskalender kan med tiden bli et arveklenodium, og hjemmelagde gaver gleder både giver og mottaker

Helene S Lundberg er en av våre mest erfarne hobbybokforfattere. I Julefryd deler hun generøst de beste av sine idéer til pryd og nytte for advent og jul. Hun sier selv at desember er hennes favorittmåned, og at ukene før jul med alle de hyggelige og tradisjonelle forberedelsene nesten er bedre enn selve julaften. La deg inspirere av Helenes gode idéer og vakre fotografier, og lag noe godt, noe fint og noe nytt til jul!

En søt og delikat lavendelpose fra Provence.
En søt og delikat lavendelpose fra Provence.

Om lavendelposen:

En søt og delikat duftpose fra Provence, fylt med tørket lavendel. Posen gir en deilig duft til skuffer og skap, perfekt for oppbevaring sammen med sengetøy! Duften kan holde i flere år, og kan oppfriskes ved å gni posen mellom hendene.