Julestemning: julenoveller fra dine favorittforfattere

Kan du ikke få nok av dine favorittforfattere? Da vil du elske vår nye novellesamling, Julestemning. Der finner du tolv helt nye, lune, hjertevarme, stemningsfulle og morsomme fortellinger fra elleve av våre mest kjente og kjære forfattere. 

OriginalRgb_Omslagsforside_JulestemningBli med Frid Ingulstads Reidar på jakt etter en forsvunnen sjakkbrikke, stå på skøyter med May Lis Ruus’ Emme, dra til fjells med Lise i Jane Mysens fortelling og i juleselskap på Røros med Annikki Øvergårds Maren.

Kjenn fortvilelsen til Magnus i Ann-Christin Gjersøes historie, overraskelsen da Ellinor Rafaelsens Lillian åpner kofferten sin, hjertelaget til Martine Strømsnæs’ Agnes og hvordan blodet bruser hos Yvonne Andersens Silja.

Utvid horisonten og se på stjernene sammen med Venke og Jorunn Johansen, dra til Sydpolen med Olum og bestemoren i Annikki Øvergårds fortelling, nordover til Emmeline og Trine Angelsen og på bytur til Bergen med Torill Børnes’ Ingrid.

Julestemning er i salg i dagligvarehandel og kiosk 28. november – men du kan kjøpe den allerede nå i vår nettbokhandel. Klikk her for å lese mer og bestille Julestemning.