Strålende lansering av «Sagakofter»

Tone Loengs flotte bok Sagakofter har blitt lansert med brask og bram i både Bergen og Oslo. Torsdag 10. november samlet forfattere og strikkere seg i butikken Fru Kvist i Øvre Slottsgate i Oslo for å feire Tone og koftene hennes. Sjelden har vel så mange populære forfattere vært samlet på ett sted.

Elisabeth Hammer med sin Misteltein-kofte, Yvonne Andersen i skoggrønn Årringer-strikk, Bjørg Larsen Rygh og Tomas Algard i koftene Selje, begge inspirert av Sigrid Kundes Lokketoner.
Elisabeth Hammer med sin Misteltein-kofte, Yvonne Andersen i skoggrønn Årringer-strikk, Bjørg Larsen Rygh og Tomas Algard i koftene Selje, begge inspirert av Sigrid Lundes Lokketoner.

Trønderen Tone Loengen er sannsynligvis landets mest beleste på romanserier: hun har hele 148 serier i sin samling! Hun er også en entusiastisk strikker, og designer strikkeoppskrifter når hun ikke skriver om bøker. Nå har hun kombinert sine to store interesser i et helt spesielt prosjekt: Sagakofter. Hun har strikket pene plagg inspirert av hendelser, personer, gjenstander fra de mange romanseriene hun har lest og elsket.

Forlagssjef Tomas Algard takket Tone Loeng for at hun har villet feire lesegleden og beære oss med disse vakre koftene inspirert av romanseriene våre.
Forlagssjef Tomas Algard takket Tone Loeng for at hun har villet feire lesegleden og boken sin med oss.

 

Klikk her for å se alle de fine bildene fra lanseringsfesten!