Møt Frid på Hønse-Lovisas hus

Frid Ingulstad har skrevet en julenovelle spesielt for Hønse-Lovisas hus – lørdag 26. november kommer hun dit for å lese den. Kommer du og lytter?

For deg som følger Elise og resten av personene i Sønnavind, er Hønse-Lovisas hus et kjent og kjært holdepunkt langs Akerselva. Du husker sikkert den første julen de feiret i «verksmesterboligen», da Emanuel hadde kjøpt juletre og gaver til alle sammen, hvor storøyde og lykkelige barna var. Og fantasifulle Peder, som fikk øye på nissen i kirken på julaften.

Elise og Peder
Elise og Peder

Nå flytter nissene inn på loftet i verksmesterboligen, i hvert fall skal vi tro Frid Ingulstad. Dersom du vil vite mer, og høre den stemningsfulle og gripende fortellingen, bør du ta turen til Hønse-Lovisas hus på lørdag klokken 13.00, og ta med deg familien!

Plakat-Info
Klikk på bildet for å se stor versjon.