Vinneren av Skrivehøst

Da er tidsfristen for årets Skrivehøst utløpt, og vi takker for alle tilsendte bidrag. Alle deltakere får i disse dager tilsendt bokpakke fra oss, med stor takk og ønsker om en god jul og et godt nytt år.

Reisegavekortet på kroner 10 000.- gikk til en bidragsyter nord i landet. Hvem hun er (ja, det er en kvinne!), velger vi å holde hemmelig inntil videre. Men teksten grep oss: her var det inderlighet, følelser og dramatikk – og nå håper vi vinneren får en fin tur. Det blir spennende å se hva hun får til på skrivefronten – for her var det talent! Hun fikk nesten sjokk da vi kontaktet henne, en uventet julegave og påskjønnelse, som hun sa.

Takk for innsatsen alle sammen, gøy å lese nye manus! Husk at du alltid er velkommen til  sende manus til oss – vi vurderer gjerne – og det gjelder året rundt!

Julehilsen fra Bjørg.

Har du lyst til å skrive vår neste, store serie? Klikk her for å lese våre tips til deg som vil bli serieromanforfatter og kontaktinformasjon for innsending av manus.