Frid hedres for sitt engasjement for Oslo-historie

Alle som leser Sønnavind, vet nok at Frid Ingulstad er en viktig formidler av Oslos historie. Gjennom Sønnavind har hun gjort et kjempearbeid med å formidle Oslos nære historie til oss som lever i dag. Nå hedres hun for sine beskrivelser av livet blant arbeiderne for hundre år siden, som nominert til Årets osloborger.

Elise Løvlien, Elise Ringstad, Elise Thoresen. Elias Aas. Frids heltinne og hovedperson, Elise, har hatt flere navn, men vi kjenner henne like godt uansett hvilket av dem hun går under. Forfatterinnen som våger å beskrive livet blant de stakkars arbeiderne langs Akerselva for hundre år siden, ville nok også vært en naturlig kandidat til prisen Frid nå er nominert for – og kanskje også noe av grunnen til at nominasjonen nå skjedde. For ifølge Aftenposten er det nettopp Sønnavind og  hennes «brennende engasjement for Oslo og byens historie» som er bakgrunnen for nominasjonen.

Vi er så glade på Frids vegne – og vi håper dere vil stemme på henne. Nederst i avisartikkelen finner du en link til avstemningen. La oss sammen sørge for at Frid vinner denne prisen hun så åpenbart fortjener!

Klikk her for å stemme på Frid som Årets osloborger!

Frid Ingulstad er nominert til den ærefulle prisen Årets osloborger. Klikk her for å lese saken i Aftenposten.
Frid Ingulstad er nominert til den ærefulle prisen Årets osloborger. Klikk på bildet for å lese saken i Aftenposten.

P.s. Vet du at du finner Sønnavind-kart på Hønse-Lovisas hus?  Klikk her for å lese mer om Sønnavind-kartet. Kartet kan du ta med deg og gå på din helt egne, private Sønnavind-vandring langs Akerselva i Elises fotspor.