Full jubel for Skyggespill!

I dag er dagen vi har ventet så lenge på, endelig her: Skyggespill av Eva J. Stensrud er å finne i butikkhyllene! Denne dagen har vi gledet oss til i mange måneder, og vi gleder oss til å la deg bli kjent med Inger Marie og familien hennes.Skyggespill 1

I Skyggespill blir vi kjent med Inger Marie, en ung kvinne som opplever at hele tilværelsen snus på hodet når Norge blir okkupert av verdens største militærmakt. Inger Marie bestemmer seg for å kjempe – for livet, for friheten, og for kjærligheten. At hennes utkårede ikke vet at hun eksisterer, tar hun som en utfordring …

«En av de beste førstebøkene jeg har lest»

Abonnentene har allerede rukket å få boken hjem i postkassen, og de som har lest boken er kjempebegeistret! Her er noen av kommentarene som har kommet på Facebook om Skyggespill:

«Årets anbefaling fra meg: Skyggespill??Aldri har jeg vel lest ei første bok i en serie som denne! Den er så spennende og intens at jeg tok meg selv i å holde pusten! Og bare nå i løpet av ei bok så er jeg blitt glad i menneskene som vi blir kjent med?Gleder meg til denne serien!?»
Heidi Lysen

«Da er jeg halvveis i den første boka av Skyggespill og er hekta. Blir en ny serie på meg ? […] En av de beste førstebøkene jeg har lest.»
Eva Nystuen Følgesvold‎ 

«Anbefaler dere alle å lese Skyggespill,veldig bra første bok»
Jeanette Antonsen‎ 

Her kan du se lanseringsfilmen til serien:

Få første bok gratis!
Alle som abonnerer på en serie fra NorskeSerier, vil motta første bok i posten. Dersom du ikke abonnerer på en serie fra oss, kan du bestille boken helt gratis på nettsiden vår.

Lyst til å abonnere?
Som abonnent på Skyggespill nyter du godt av flere fordeler du ikke får ved å kjøpe bøkene i dagligvarehandel eller kiosk. Som velkomstgave får du en deilig lavendelpose fra Provence, og den første boken i abonnementet ditt er alltid gratis. Bøkene koster deretter kr 94,90,- og blir sendt rett hjem til deg uten ekstra kostnad.  Klikk her for å abonnere på Skyggespill.

Vi gratulerer Eva med nok en strålende serie!