Kom på fest med Trine og Sibeth!

Breidablikk, Trine Angelsens superpopulære serie med handling fra Steigen i Nordland, passerer i disse dager én million i opplag. Samtidig har serien begynt å komme ut som lydbok, innlest av Sibeth Hoff. Dette feirer vi med en festaften med Trine og Sibeth i Bodø. Velkommen skal du være!

Det blir bokbad og vakker sang med Trine og Sibeth på

Biblioteket Stormen i Bodø
Onsdag 29. Mars 2017
Kl 19.00 – ca. 20.30

Gratis inngang

Les mer og meld deg på arrangementet på Facebook.

Trine Angelsen

Trine Angelsen (f. 1965) har siden 2002 gitt ut 99 bøker. Hennes fire serier Havets datter, Thea, Hverdagsengler og den nyeste, Breidablikk, har alle vært blant de mest leste – ikke bare i Nordland, men i hele Norge. Hun er også flink med håndarbeid og står bak tre bøker om strikking, som alle har solgt godt. Når Breidablikk nr. 12, Undrenes tid, kommer i salg i slutten av mars, passerer Trine enda en milepæl i sitt forfatterskap: én million i opplag av Breidablikk. Det fortjener en markering, selv om Trines bøker har kommet ut i et totalopplag på over 12 millioner i Norge, Sverige og Polen.

Sibeth Hoff

Sibeth Hoff (f. 1966) er sanger, innleser og kursholder, med skuespillerutdannelse fra Storbritannia. Hun har gitt ut plate og single, turnert med konserten Sibeth synger Hoff, og gir ut EP med egne låter i mai. Hun har medvirket i teater, film, revy, TV og hørespill, samt lest inn en mengde lydbøker. Vi møter henne i rollen som både innleser og sanger denne kvelden. Hun leser for tiden inn Trine Angelsens Breidablikk for strømmetjenesten Storytel. Andre serier inkluderer Nordlysets døtre av Ellinor Rafaelsen, Drømmeøya av Hilde Hansen, Narnia og bøker av bl.a. Katherine Webb, Hans Olav Lahlum og Sigbjørn Mostue.

Trine Angelsen vil fortelle om sine bøker og sitt forfatterskap. Sibeth Hoff vil lese fra kommende Breidablikk-bøker og synge både egne sanger og noen av sangene til sin far Trygve Hoff. Signering og gratisbøker. Lett bevertning og drikke. Alt er gratis.

Hjertelig velkommen!

CAPPELEN DAMM / NorskeSerier / Biblioteket Stormen