Bli forhåndsleser – skriv om din favorittserie!

Vil du bli forhåndsleser for NorskeSerier? Vi er nå på jakt etter deg som er storleser og liker å snakke (og skrive) om bøkene du leser, og som kan tenke deg å dele det med oss.

I forbindelse med lansering av nye serier fremover ønsker vi å opprette et panel av forhåndslesere – lesere som får tilsendt manus av første bok i en ny serie (før boka er trykket!), leser boka og så skriver liten anmeldelse til oss. Der skriver du akkurat hva du synes om boka, hvorfor du vil anbefale den til andre og hva som gjør at du ønsker å følge serien videre – eller ikke.

Alle som blir valgt ut som forhåndsleser, får:

  • lese første bok i nye serier lenge før de kommer i salg
  • en bokpakke som takk for innsatsen
  • muligheten til å komme på trykk på nett og på omslaget på bøkene
Foto: Brigitte Tohm

Høres dette ut som noe for deg?

Skriv noen setninger om hva du liker ved din favorittserie og send til oss på e-post – eller legg det i kommentarfeltet. Alle som deltar får en bok som takk, og de beste får bli med i forhåndsleser-panelet.