Frid er størst i Storytel!

Frid Ingulstad er dronningen av lydbok på mobilen. Hun har gitt ut godt over 200 bøker, 115 av dem fins nå som lydbok i Storytel – og hun er den desidert mest nedlastede forfatteren i strømmetjenesten.

Sønnavind 86 fins ennå ikke i Storytel. Klikk her for å lese mer om boka.

I årets første tre måneder har Frids bøker blitt lastet ned 15 187 ganger, mer enn 5000 i måneden, ca. 170 om dagen. Det er naturlig nok Sønnavind som har de fleste lydboklytterne. I overkant av 50 Sønnavind-titler er tilgjengelige på Storytel. På grunn av fastprisordningen for bøker i Norge kan ikke Storytel tilby de aller nyeste bøkene. Men klassikere og bøker som er et par år gamle er å finne i sortimentet. Foruten Sønnavind er alle Frids 45 bøker om Ingebjørg Olavsdatter og 15 bøker om Kongsdøtrene å finne i Storytel.

Storytel

Storytel er en strømmetjeneste for lydbøker og e-bøker. Hvis du er blant de mange tusen abonnentene, kan du laste ned bøker til din mobil eller ditt nettbrett og lytte eller lese. Storytel har over 3000 norske lydbøker og langt flere svenske og engelske. Storytel startet i Sverige, men er nå også etablert i bl.a. Norge, Polen og Nederland. Storytel egner seg godt for serielesere: når du er ferdig med en bok, får du umiddelbart forslag om neste bok i serien, og den er bare et tastetrykk unna. Det koster kr 199 å abonnere på Storytel i en måned, og du kan laste ned så mange bøker du ønsker.

«Sønnavind» i Storytel

Et dusin serier fins tilgjengelige som lydbøker, bl.a. Arvesynd, Flammedans og Jordbærdamene. Det nyeste tilskuddet er Livets lenker, som Christin Grilstad Prøis er i ferd med å lese inn, og som blir lagt ut til lytting etter hvert som de blir ferdige.

Les mer om «Ingebjørg Olavsdatter» og bestill abonnement på norskeserier.no.

Ingebjørg Olavsdatter

På grunn av stor etterspørsel gir vi nå ut Ingebjørg Olavsdatter i ny utgave, til glede for nye lesere! Det kommer en bok hver fjerde uke, og de nye bøkene har et nydelig ryggmaleri slik at den komplette serien vil bli som et maleri i bokhylla.

Se filmtraileren til Ingebjørg Olavsdatter: