17. mai-hilsen fra Frid

Ï morgen er det 17. mai, og Frid Ingulstad har en hilsen til deg:

Kjære alle mine trofaste lesere,

Jeg tror ikke det finnes en heldigere forfatter enn meg. Hver eneste uke får jeg hyggelige brev, e-poster og telefoner. Selv om jeg svarer alle med det samme, sier jeg atter en gang:  Tusen takk, alle sammen!

Dere aner ikke hvor inspirerende det er å få slike tilbakemeldinger.

I forrige uke hadde jeg et par dårlige dager med mye vondt, da kom et langt brev fra en leser som skrev at hun ikke trengte psykolog lenger; innholdet i Sønnavind-bøkene hadde hjulpet henne til å forstå andre mennesker. Da merket jeg hvordan mine egne problemer forsvant, og jeg satte i gang med  å skrive igjen. Jeg ønsker dere alle en fin vår med mange lyse dager, og jeg håper dere får en strålende 17.mai.

Vennlig hilsen Frid