Les Skumringstid som e-bok, helt gratis!

Nå er det ikke lenge igjen til Skumringstid lanseres, og abonnentene har allerede begynt å få boka hjem i posten. Til deg som ikke har fått den ennå har vi en gave i anledning helgen: bok 1 er nå tilgjengelig som gratis e-bok! 

Kjærlighet, bedrag og mektige krefter …

Last ned Skumringstid 1 som gratis e-bok nå!

Rakel er arving til en gård i Vestfold. Hun ble funnet i elven som barn, og ingen visste hvor hun kom fra. Likevel er det noen som vet – og som vil henne vondt. Det har hun ingen anelse om, men hun oppdager snart underlige krefter i seg selv.

Utdrag fra handlingen

Han kastet henne i bakken så hun mistet pusten. Så la han seg over henne og presset en hånd mot halsen hennes. – Bare skrik, hveste han. – Ingen rekker å redde deg før jeg har fått mitt! Men da prikket det i hele kroppen hennes. En intens følelse av varme fór gjennom henne og skjøt ut i hendene. Hun grep om håndleddet hans og klemte til. Han skrek i smerte og slapp henne. – Din heks, hvisket han. – Du er en heks!

Les første bok i Skumringstid allerede i dag – klikk her for å laste ned e-boka gratis.