Skumringstid er her!

Endelig er dagen her: Skumringstid av Elisabeth Hammer er endelig å finne i butikker over vårt ganske land. Vi har gledet oss til og jobbet frem mot denne dagen i månedsvis, og det har Elisabeth også. Vi feirer dagen med verdenspremiere på Skumringstid-filmen!

Kjære leser!

Det er både morsomt, spennende og litt skummelt å lansere en ny serie. Rakel har bodd i hodet mitt en stund, og nå skal hun plutselig ut i verden på egen hånd. Som alle mødre bekymrer jeg meg for om det vil gå bra. Har jeg klart å skape en karakter og et miljø som du, leseren, vil like? Som kan underholde og engasjere deg, og som du har lyst til å lese mer om? Jeg håper det, og at du vil gi Rakel en sjanse. Hun er veldig snill og god, og jeg lover at hun vil oppføre seg. Nå ja, for det meste i hvert fall. 🙂

God lesesommer!

Elisabeth

 Han kastet henne i bakken så hun mistet pusten. Så la han seg over henne og presset en hånd mot halsen hennes.
– Bare skrik, hveste han. – Ingen rekker å redde deg før jeg har fått mitt!
Men da prikket det i hele kroppen hennes. En intens følelse av varme fór gjennom henne og skjøt ut i hendene. Hun grep om håndleddet hans og klemte til. Han skrek i smerte og slapp henne.
– Din heks, hvisket han. – Du er en heks!

Se Skumringstid-filmen her