Skumringstid i vinden!

Elisabeth Hammer og Skumringstid er i vinden som bare det. Avisene slår det stort opp, og leserne er enige: Denne serien blir strålende! 

Vi i forlaget er selvfølgelig helt enige om at historien om Rakel er både spennende, varm og utrolig fengende. Derfor blir vi ekstra glade når oppfatningen vår bekreftes av omverdenen. På lanseringsdagen i går hadde Gjengangeren et stort midtsideoppslag om Skumringstid (betalingsmur) der de slo fast «at bøkene hennes er elsket av leserne hersker det liten tvil om».

«at bøkene hennes er elsket av leserne hersker det liten tvil om»

Og dagens Drammes Tidende trekker linjer til både Twin Peaks og Harry Potter – og sammenligner Elisabeths nye serie med sjangerdronningen Margit Sandemo.

Drammens tidende trekker linjer til både Twin Peaks, Harry Potter og selveste Margit Sandemo.

Leserne er begeistret

Også leserne er begeistret for Skumringstid, og det er det vi setter aller mest pris på. For det er du som leser vi jobber for: Det er for deg forfatterne skriver, og for deg vi i forlaget jobber frem bøkene. Her kan du lese et lite utvalg av hva leserne har sagt på vår Facebook-side:

«Fantastisk serie… venter i spenning på neste bok??? Siri Karin Nordskog

«Har begynt å lese den, og den er god, så jeg vurderer å bestille den! Men har mange serier fra før!? Sigrunn Svartangen

«Har lest første bok, veldig spennende og fin.  Gleder meg til neste bok?Rita Evensen

«Fantastisk serie… venter i spenning på neste bok»

«Spennende lesing ? Ser fram til bok nr 2  Lena Cecilie Fjeldset

«Har lest første bok, den var bra!» Erna Benjaminsen

«Den abonnerer jeg på kjempefin. Gleder meg til bok 2  Frances Thorbjørnsen

«Kjempeflott bok Liv Gundersen

«Gleder meg til bok nr.2  Wenche Amdal

Les mer om Skumringstid

På vår nettside, norskeserier.no, kan du lese mer om Skumringstid og bestille første bok helt gratis. Du kan også bli abonnent på serien – det lønner seg!