Morshjerte kommer tilbake!

Du har kanskje fått med deg vårens store nyhet, at Morshjerte kommer tilbake? Nå har vi endelig fastsatt salgsdato for den etterlengtede fortsettelsen!

Som du vet, skulle fortellingen i Morshjerte ta slutt ved bok nr. 28. Men etter en helsebringende skrivepause opplevde Anne-Lise Boge at «menneskene hennes» ikke ville slippe taket i henne. Tankene på Maren og Trond, Oda og Johannes og de andre sterke personene i bygda, levde videre, og ga henne ikke fred. Til slutt ble det en nødvendighet å fullføre deres historie – så det
kommer flere bøker i serien! På grunn av Anne-Lises helse blir det ikke mange bøker i året, og serien blir heller ikke uendelig lang – men nå kan du få vite hvordan det går videre.

Morshjerte 29

I Morshjerte 29 møter vi igjen Maren og Trond, Oda og Johannes noen år etter at bok 28 sluttet. Hvordan har det gått med dem? Hvordan er livet nå? Dette får du svar på når Morshjerte 29 kommer i salg … den 27. november 2017! Merk av datoen i kalenderen allerede nå – og begynn å glede deg!

«Men menneskenes hjerte forandres aldeles intet i alle dage.» – Sigrid Undset

Abonnentene får boka før alle andre

Er du abonnent på serien, finner bok 29 veien hjem til deg helt av seg selv – som vanlig i god tid før den er i salg i butikk. Har du vanligvis kjøpt den i butikken, men har lyst til å korte ned ventetiden litt, kan du tegne abonnement på serien. Da får du også boka rett hjem, før alle andre! Klikk her for å lese mer og tegne abonnement i dag.