Les prologen til Morild

Synes du det er lenge å vente på at Morild skal komme i salg? Da er du ikke alene! For å gi deg noe å «leve på» i ventetiden har vi en gave til deg i dag: Vi legger ut hele prologen! Vær så god – nyt:

«Frida er en av de sterkeste og modigste jeg har lest om. Gleder meg til å følge denne serien videre. For en spenning!»
Gisle Harby, ivrig serieleser

Prolog til Morild

Gutten hadde plukket vingene av en flue i går. Sett hvordan det hjelpeløse insektet strevde i sine siste timer. Det lå på rygg noen timer senere. Han hadde drept det. Gutten tenkte på det da han så den lille, rosa kroppen i morens armer.

Jo større gleden hennes var, desto mindre følte han seg. Det stolte ansiktet, smilet hennes når hun så på det lille vesenet sitt. Hun forventet at han skulle føle det samme, det visste han. Se på henne, er hun ikke fin? Hadde hun bare visst at det ga næring til mørket som bodde i ham. Gutten kunne ikke forklare det. Det at han følte seg trengt inn i et hjørne. Var liten. Ubetydelig. Sviktet.

Den nye mannen hennes klasket ham i ryggen. Klemte gutten inntil seg med hånden på skulderen hans. Det stinket brennevin av ham. Gutten likte nærheten like lite som han tålte det joviale klasket på ryggen. «Du har fått en søster, gutt! Nå er vi en familie.»

Han frigjorde seg fra stefarens grep og stormet ut fra stua. Den døde var glemt. Han var glemt. Tapet av faren tynget ham med ett så voldsomt at han sank ned i knestående og brast i hjerteskjærende gråt.

Om Morild

Et møte mellom strilejenta Frida og rikmannssønnen Engel forandrer livet til dem begge – på godt og vondt …

På Mydla, en liten øy som ligger mellom Sotra og fastlandet, er himmelen høy og havet mektig. Atten år gamle Frida er sikker på at det er verdens vakreste sted.

Som eldste jente i en søskenflokk på seks, med en tyranniserende storebror og alkoholisert far, lever hun i trange kår. Hun dagdrømmer om Sindre og bruker ledige stunder til å dikte historier i skriveboken sin.

I Bergen har tjuefem år gamle Engel en annen drøm. Han lever et privilegert liv, har aldri manglet materielle goder, men mistet moren som liten gutt og føler at han aldri blir god nok i stefarens øyne.

Engels store drøm er å få mer ansvar i stefarens kaffeimportfirma, og få seile til fjerne himmelstrøk. Men stefaren har andre planer for ham …

«Å lese om strilejenta Frida og bygutten Engel er som å drømme seg bort i et gåtefullt og vakkert eventyr!»
Ida Helene, konsulent for serien

Bli tidlig-abonnent innen 1. juli – det lønner seg!

Dersom du tegner abonnement innen 1. juli 2017, får du en eksklusiv velkomstpakke helt gratis og uforpliktende. Som tidlig-abonnent får du første bok i serien, en lekker designsaks og to flotte bonusbøker.

Som abonnent på Morild får du automatisk neste bok i serien rett hjem i postkassen – før den er i salg i butikk – og vi spanderer portoen!

Etter velkomstpakken koster bøkene 94,90 per stykk og sendes deg automatisk ca. to uker før boka er i salg i butikk. Du kan når som helst pause eller si opp ditt abonnement.

 

Velkomstpakke 1:

Få en lekker designsaks som vil friske opp ethvert hobbyprosjekt, få full orden og kontroll på livet med Listelykke av Gunn Beate Reinton Rulnes og lag deilige kaker med den deilige kakeboken Franciskas fristende kaker. I tillegg får du selvsagt første bok i Morild – alt sammen helt gratis og uforpliktende. Verdi kr 841!

Velkomstpakke 2:

Få en lekker designsaks som vil friske opp ethvert hobbyprosjekt, frisk opp livet med strikke- og hekleboka Fridas fargesirkus og briljer på kjøkkenet med kokeboka Adams mat. I tillegg får du selvsagt første bok i Morild – alt sammen helt gratis og uforpliktende. Verdi kr 861!