Les de første kapitlene i Morild

Nå begynner abonnentene å få Morild hjem i postkassen, og vi kan nesten ikke vente på å høre hva du synes om serien! Men er du ikke en av de heldige som har fått boka allerede, kan du kanskje trøste deg med denne lille torsdagsgaven fra oss: De første kapitlene i Morild!

Omslag Morild
Les mer og bli abonnent på Morild på norskeserier.no!

Syndig kjærlighet og mørke hemmeligheter

Den røde boken duftet av farget skinn. En drøm var gått i oppfyllelse. I denne skulle hun skrive. Skape historier. Men først skulle hun skrive navnet sitt i den. Frida Kornelia Bakka, fra Bakkatunet.

Bergen, desember 1913

Elleve år gamle Frida er på bytur og får en vakker skrivebok av onkelen. Hun enser knapt slapset og kulden, for hun har fått den mest makeløse skatt. Plutselig blir hun løpt over ende av to slyngler, og hun er nær ved å bli påkjørt av en bryggerivogn. Boken faller i rennesteinen. Hun får bare glimt av et par isblå øyne, så er guttene borte.

Øya Mydla, 1920

Frida arbeider lange dager i saltebua og har mange plikter hjemme. I stjålne stunder dagdrømmer hun om nabogutten Sindre. En dag legger en båt til kai, og en velkledd ung mann stiger i land. Det er den nye eieren av kremmerstedet Solvik, og Frida klarer ikke å riste av seg følelsen av at hun har sett ham før …

Entusiastiske forhåndslesere

Noen heldige fikk lese manuset på Morild til og med før det ble sendt i trykk. Og de var hjertens enige i at dette er en serie som fester seg i sjela:

«Frida er en av de sterkeste og modigste jeg har lest om. Gleder meg til å følge denne serien videre. For en spenning!»
Gisle Harby, ivrig serieleser

«Å lese om strilejenta Frida og bygutten Engel er som å drømme seg bort i et gåtefullt og vakkert eventyr!»
Ida Helene, konsulent for serien

Det lønner seg å abonnere

Som abonnent på Morild får du første bok i abonnementet ditt og en lekker og unik designsaks, helt gratis og uforpliktende.*

Videre får du automatisk neste bok i serien rett hjem i postkassen – før den er i salg i butikk – og vi spanderer portoen!

*Etter første bok koster bøkene 94,90 per stykk og sendes deg automatisk ca. to uker før boka er i salg i butikk. Du kan når som helst pause eller si opp ditt abonnement.

Klikk her for å lese mer og bli abonnent på serien.