God sommer fra Inger Harriet!

Endelig! Sommeren er her, og vi kan ta med oss boka ut i hagen, parken, på stranda … alle steder der det er deilig å være, er det deilig å lese! Her er en sommerhilsen fra Inger Harriet Hegstad, som skriver Emma & Johannes. God sommer!

Hei, kjære leser!

«Alle venter på sommer, fuglesangen i skog og hei …» sang Elisabeth Granneman i 1976. Så sant, så sant! Her i Kvikne har det vært en kald vår og kjølig juni, men i dag skinner solen fra en skyfri himmel. Kanskje sommeren endelig har kommet for å bli? Det er lov å håpe.

Mange reiser til sydlige strøk for å finne varme og sol. Selv foretrekker jeg fjellet og turer i skog og mark. Det er så vakkert på denne årstiden når naturen øser av sin overflod.

Boktips for sommeren

Bestill «Emma & Johannes» 5 nå!

I ettermiddag drar jeg til fjells sammen med min yngste datter. Vi skal fiske, gå turer i fjellheimen og bare kose oss. Kanskje sitte i sæterbuveggen med en god bok. Vi er begge lesehester og må alltid ha ei bok for hånden. Er akkurat ferdig med Heksen fra Portobello av Paulo Coelho. En meget spesiell bok som er verdt å lese. Når det gjelder krim har jeg en svakhet for bøkene til Jussi Adler Olsen. De skuffer aldri. Og ikke glem Arv og miljø av Vigdis Hjorth. En gripende bok.

For de som leser serier, anbefaler jeg selvfølgelig Emma & Johannes! (Vi i NorskeSerier er helt enige! Emma & Johannes er varm, nær og smeltet hjertene våre! Red. anm.)

Nyt disse dagene. Plukk jordbær og træ på strå, dans barbent i gresset blant kløver og timotei. Gled dere over livet!

Stor sommerklem fra Inger Harriet