Til Bergen for å feire Torill og Morild

Omslag Morild
Les mer og bli abonnent på Morild på norskeserier.no!

Den nye serien til Torill Karina Børnes har allerede rukket å begeistre mange lesere – vi har utelukkende fått positive tilbakemeldinger. Denne uka reiste vi til Bergen for å feire Torill!

Handlingen i Morild er lagt til en fiktiv øy utenfor Sotra og forfatteren selv bor på Ytrebygda utenfor Bergen, så feiringen måtte selvfølgelig skje på hjemmebane. Ingunn, Ida og Hege fra forlaget tok turen over fjellet for å gi sin hyllest til forfatteren av vår nyeste romanserie.

Denne uken var det planlagt hele tre signeringer, og den første fant sted midt i Bergen sentrum, på Torgallmenningen. Onsdag ettermiddag fant både japanske turister og serielesere veien til Narvesen, men de sistnevnte var nok aller mest glad for å få en signert bok av Torill. Det var kjempekoselig å treffe flere av våre bergenske lesere – vi håper Morild faller i smak!

Onsdag kveld tok vi på oss finstasen for å feire med Torills venner og familie. På den sjarmerende restauranten To kokker hadde vi en utrolig hyggelig middag, hvor forfatteren av Morild selvfølgelig var hedersgjest. Under middagen ble Torill overrakt en vakker Morild-ring som takk for alle de gripende bøkene hun vil gi oss fremover. Ringen hadde konsulenten til Torill funnet i ferien – den måtte jo bare Torill få!

På torsdag var det duket for en ny signering, denne gangen på Sotra. På Sartor Storsenter møtte Torill flere engasjerte lesere, som alle gledet seg til å sette hendene i første bok i serien.

Takk for noen fine dager i Bergen, Torill!

 

Bli abonnent på Morild og bli med i trekningen av 5000 kr! I velkomstgave får du en unik designsaks.