Ny storgårdsserie fra Torill Thorup!

Livet på Solhaug

Har du fått med deg den spennende nyheten? 18. september kommer det endelig en ny serie fra Torill Thorup, forfatteren av Arvesølv, Inga Svartdal og Der vinden hvisker!

Livet på Solhaug er en storgårdsserie fra Lier i Buskerud, og vi gleder oss masse til å dele serien med deg! Følg med her på bloggen i ukene frem til lanseringen, vi vil blant annet legge ut de første kapitlene og Torill vil fortelle deg mer om serien.

Alle som abonnerer på serie fra NorskeSerier får automatisk tilsendt første bok i posten. Dersom du ønsker å abonnere på Livet på Solhaug allerede nå, kan du også legge inn abonnement fra bok 2. I velkomstgave får du et vakkert eggesett, og første bok i abonnementet er som vanlig gratis. Klikk her for å abonnere.


Gleder du deg til å lese? Her får du en liten smakebit på hva Livet på Solhaug handler om… 

Et intenst familiedrama 
Et forsvunnet barn 
En farlig fiende

Lier i Buskerud, 1924: Fruktgården Solhaug ligger fritt og vakkert til, med gode solforhold for epletrær. Sørine har en idyllisk oppvekst på den flotte storgården, men sommeren før hun fyller ti rammes familien av en grusom tragedie. Sørines bror og odelsgutten på gården faller i elva og blir brutalt revet vekk fra familien.

Ni år senere er Sørine en ung kvinne med kjæreste på en av nabogårdene. Etter morens død har hun hatt ansvaret for husholdningen på gården. Nå skal faren gifte seg på nytt, og Sørine er spent på å møte sin nye stemor. Den elegante Iselin ankommer gården med en voksen sønn og en fortid hun ikke vil snakke om. Fra den dagen er ingenting som før på Solhaug …

– Iselin kan tro hva hun vil, men det er fortsatt jeg som bestemmer her! 
– Hva mener du, morfar? Det er far som driver gården, og … 
– Jeg sier bare at Iselin ikke skal undervurdere meg. Visst er jeg en blind, gammel kall, men det er mulig Trygve ikke har fortalt henne alt. 


Fugl
Vi har allerede latt noen bokelskere lese første bok, og tilbakemeldingene er veldig gode:

«Dette er en konfekt av en serieroman. Terningkast 6.»
Kjersti Bekkestad, bokelsker

«Jeg har aldri lest en bok med så mye handling og så mye spenning fra begynnelse til slutt.»
Yngvild Wennevold, storleser


VI GLEDER OSS TIL 18. SEPTEMBER!