Vil du bli månedens leser?

For noen år siden hadde vi en spalte her på bloggen kalt Månedens leser. Nå er vi glade for å fortelle at spalten er tilbake! Hver måned vil vi trekke frem en av våre trofaste lesere, som vi vil gi litt ekstra oppmerksomhet. Månedens leser får de tre første bøkene i en valgfri serie og blir intervjuet her på bloggen. ❤️?

Vil du bli månedens leser? Send en e-post til norskeserier@cappelendamm.no. Skriv noen linjer om hvilke serier du leser fra NorskeSerier og merk e-posten med«Månedens leser», så er du med i trekningen! 

Månedens leser er Bente Mari!

Bente Mari
Bente Mari

Bente Mari DV Skjønsberg har flere hobbyer, men å lese er en av favorittene; da drømmer hun seg bort fra sin egen hverdag. Når bøkene er ferdiglest, skriver Bente Mari ofte om dem på bloggen sin, Lykkeboet.blogg.no.

– Jeg leser for tiden seriene Skumringstid og Livet på Solhaug, i tillegg har jeg begynt på Alvestad og Ingebjørg Olavsdatter. Jeg liker dem alle, men Skumringstid er den jeg har fulgt lengst. Jeg liker den spesielt godt siden jeg kan kjenne meg igjen i hovedpersonen, og jeg kan enkelt se for  meg miljøet som skildres i boka. At jeg blir ett med hovedperson og handling er viktig for meg.

Bente Maris mor har lest serieromaner i mange år, og Bente Mari ble smittet av henne da Bergfoss utkom i 2002.

– Dette var på slutten av ungdomsårene, og serien passet godt inn i livet mitt på den tiden. Det var leit når Bergfoss fikk sin ende, så forfatterinnen må gjerne skrive en oppfølger!

Ildkorset
Marine på forsiden av Ildkorset 1.

Med NorskeSerier får man alt!
– Jeg setter veldig stor pris på serienes underholdningsverdi. Det er lettleste bøker man går glir rett inn i, bøker man kan hygge seg med når og hvor som helst! Jeg leser flere ulike serier, slik at jeg  kan drømme meg bort til forskjellige tider og steder. Noen serier er herskapelige, men andre gir innblikk i en litt mer strevsom hverdag. Med NorskeSerier får man alt!

Av alle personer Bente Mari har lest om, minnes hun Marine fra Ildkorset aller best. Historien og tidsperioden traff henne rett i hjertet.

– Jeg har lyst til å sende en stor takk til alle serieforfatterne. Tusen takk for utrolig mange timer med gode historier og underholdning! Heldigvis kan jeg starte på nye serier når jeg ønsker, så jeg går aldri tom for nye skildringer av drømmer og tanker.

Vi ønsker Bente Mari mange gode leseopplevelser i høst! 

Vil du bli månedens leser? Send en e-post til norskeserier@cappelendamm.no. Skriv noen linjer om hvilke serier du leser fra NorskeSerier og merk e-posten med«Månedens leser», så er du med i trekningen! 

0 kommentar(er).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *