«Hjertets røst» er Solveigs favoritt!

Hver måned trekker vi frem en av våre fantastiske lesere, som vi ønsker å gi litt ekstra oppmerksomhet. Vi har nå trukket månedens leser for oktober, og den heldige er Solveig Millerud. Gratulerer, Solveig!

Solveig leser veldig mange serier – faktisk så mange at hun alltid har en ny bok å lese. På leselisten hennes står blant annet Alvestad, Rosehagen, Hjertets røst, Bare Maja, Anna fra Røros og Veien hjem.

– Jeg elsker serieromaner! Det er så avslappende å sette seg ned med ei bok og drømme seg bort, forteller Solveig.

Når man leser så mange serier er det kanskje vanskelig å velge seg en favoritt?

– Jeg liker spesielt godt Hjertets røst. Jeg har lest Jordmoren tidligere, og synes det er artig å lese historien til Gjertrud Gare og hvordan hun hadde det i Sæterdalen.

Solveig har lest serieromaner helt siden hun leste Sagaen om Isfolket for mange år siden, og det er noen skjebner det er vanskelig å glemme.

Som månedens leser får Solveig de tre første bøkene i en valgfri serie, og hun ønsket seg Morild!

– Det er flere hovedpersoner som har festet seg i minnet, men Sol i Sagaen om Isfolket og Liv i Livets døtre skiller seg ut som to jeg husker veldig godt.

Gratulerer igjen, Solveig! De tre første bøkene i serien Morild  dukker snart opp i postkassen din.

Vil du bli månedens leser?
Hver måned trekker vi en heldig leser som får de tre første bøkene i en valgfri serie. Send en e-post med navn og adresse til norskeserier@cappelendamm.no , og skriv noen linjer om hvilke serier du leser fra NorskeSerier. Merk e-posten med “Månedens leser”.

Har du allerede sendt en e-post til oss? Da trenger du ikke å sende en ny! Vi trekker månedens leser blant alle e-postene som er sendt oss, uavhengig av når!