Torill og Torill i alle kanaler

I sommer og høst har vi virkelig fått bevist at det finnes mange gode forfattere med navnet TORILL! 

Pressen har heldigvis klart å skille forfatteren av Morild og forfatteren av Livet på Solhaug fra hverandre, og begge Torill-ene vært ettertraktede intervjuobjekter. 

– Jeg er stolt av å skrive en romanserie, forteller Torill Karina Børnes i Bergens Tidende. Der røper hun også at hun ikke vet hvor lang serien blir, men hun vet godt hvordan den skal ende: – Ja, det gjør jeg faktisk. Jeg har slutten klar, det gjelder bare å finne veien dit, sier hun i intervjuet.

Torill Thorup har blant annet blitt intervjuet av Sande Avis. I intervjuet forteller hun:  – Jeg liker at hendelser fra fortiden griper inn i nåtiden. Det bør være gåter og mystikk. En leser kalte meg en gang «hemmelighetenes dronning». Da var jeg fornøyd, det er akkurat det jeg ønsker. Av en annen leser fikk jeg beskjeden «Nå vet jeg ikke om jeg orker mer spenning.»

Her kan du se noen av oppslagene Torill-ene har fått. Klikk på bildene for å se en større versjon og zoome inn på alle artiklene!

Torill i Fanaposten!
Jeg er stolt av å være serieforfatter, fortalte Torill Karina Børnes til Bergens Tidende.
Flott artikkel om Morild og Torill i Vestnytt.
Laagendalsposten intervjuet Torill Thorup
Det gjorde også Lierposten. 🙂
Og Sande Avis!