Det er duket for både dramatikk og avsløringer på Solhaug …

Det har allerede gått en måned siden lanseringen av min nye serie, og endelig er bok 2, Nær ilden, å finne i butikker, kiosker og på nett. Men ikke la deg lure av den flotte, romantiske forsiden! I Livet på Solhaug er det duket for både dramatikk og avsløringer …

Torill er dypt inne i historien om Sørine og de andre på Solhaug.

Jeg er nå dypt inne i historien om Sørine, Iselin og faren, den hjertevarme tjenestekona Olette og den likegyldige stebroren, Levion. Jeg håper inderlig du vil følge serien videre. Jeg ser frem til å ta deg med på dagliglivet på storgården anno 1924 – med alt fra temming av unghester, epleplukking og stell av biene. Alt ligger til rette for idyll på fruktgården, men slik blir det ikke. Hemmeligheter og mystikk, fiendskap og hjerteskjærende savn er noen av ingrediensene jeg byr på.

Sørine er den unge jenta jeg håper du vil le og gråte sammen med, ja, bli sint på og engasjert av. Hun er sterkt knyttet til faren sin, og hun er en snill og hjelpsom datter. Hun vil at han skal ha det best mulig etter alt det kjære han har mistet: Sønnen som druknet, den første hustruen som døde og den brutte forbindelsen til barndomshjemmet, Elvestad.

Alt ligger til rette for idyll på fruktgården, men …

Planen var at Petra, tjenestejenta som ble med på flyttelasset til Iselin, skulle holde seg i bakgrunnen, men allerede under skrivingen av Nær ilden begynte hun å kreve plass. Sakte trer hun frem med en sår og skamfull fortid. Sørine forbarmer seg over henne, men er hun en venn eller fiende…? Det og mer til vil du få svar på etter hvert som handlingen utspiller seg!

Klikk her for å lese hele det første kapittelet i bok 2, Nær ilden, som er i salg nå.

Sørine og Petra, venner eller fiender … ?

 


Det har strømmet inn med gode tilbakemeldinger på Livet på Solhaug!

Nydelig å lese. ?? Gleder meg til å bli bedre kjent med Petra, og selvfølgelig de andre personene. ?
Gro M. Johnsen 

Den har alle ingredienser: Sorg og glede, kjærlighet og hat, ro og spenning.
Anita Kristiansen

Lest dei andre 3 seriane hennes som bare var heilt fantastiske. Lest første bok om Livet på Solhaug, og gjett om eg skal lese denne serien hennes au! ??❤️
Torhild Hofstad 

Lever meg virkelig inn; gråter og ler med, kjempegodt skrevet?
Wenche Iren Eide 

Elsker den. Men elsker alt av henne… Er en trofast leser på hennes serier. ❤️? Stor favoritt. ?
Bente Irene Finstad 

 


Har du ennå ikke lest første bok i serien? Du får den helt gratis på norskeserier.no!

Vil du abonnere på Livet på Solhaug? Første bok i abonnementet spanderer vi!