Kjære alle Morshjerte-lesere

Dagen mange har ventet på er endelig her: I dag er Morshjerte 29 i salg! I boken har Anne-Lise skrevet et brev til alle sine kjære lesere, hvor hun forteller hvorfor serien fortsetter:

Kjære leservenn,

Så sitter du med en ny bok av Morshjerte i hendene – enda jeg jo avsluttet serien tidligere i år. Jeg er kanskje like overrasket som du er, for jeg var fast bestemt på at jeg nå hadde satt punktum for serien. Jeg la vekk alt som hadde tilknytning til Morshjerte, og satte i gang med et helt annet prosjekt.

Men menneskene mine – Maren, Trond, Oda, Johannes og alle de andre kjente og kjære personene i serien – ville ikke slippe taket i meg! Jeg jobbet med det nye prosjektet, men fikk det ikke til, for stadig dukket de andre opp. De hang over meg om dagen når jeg satt ved pc-en, og de fulgte meg til og med inn i nettene. Noe slikt har jeg ikke opplevd før.

    

Til slutt måtte jeg bare kapitulere. Jeg var likevel ikke ferdig med Morshjerte – jeg hadde mer på hjertet. Dette er altså grunnen til at det ble en bok 29. Hvor mange flere det blir, vet jeg ikke sikkert. Jeg vet bare at nå skal jeg fullføre historien!

Jeg vil takke dere for den overveldende positive responsen da det ble klart at det ville komme flere bøker. Det rørte og varmet meg, og ga meg enda mer inspirasjon og skriveglede. Dere er, og har hele tiden vært, verdens beste, mest tålmodige og trofaste lesere!

Nå gleder jeg meg (eller kanskje gru-gleder meg) til å høre hva dere synes, og til å dele den videre historien med dere. Den er både sterk og dramatisk.

Takk for at dere fortsatt er med.

Takk for at dere fortsatt leser Morshjerte.

Varm hilsen fra

Anne-Lise