Ildkorset finnes nå som lydbok i Storytel

Denne uken har Storytel en spennende nyhet til deg: Ildkorset – Frid Ingulstads hjertevarme drama  finnes nå som lydbok! 

I Ildkorset møter du sytten år gamle Marine fra Jæren. Året er 1647, og Marine lever i angst for sin egen stefar, som kveld etter kveld smyger seg inn på jentekammerset og tvinger seg på henne. Marine frykter at hun er med barn, men har ingen å betro seg til. Skammen er stor, og loven er streng. Kan gamlepresten hjelpe henne med sine forbudte svartekunster – eller må Marine bekjenne sin synd og ta straffen?

Frid har skrevet Ildkorset med utgangspunkt i egen familiehistorie. En av Frids formødre ble på 1600-tallet funnet skyldig i blodskam og dømt til døden, fordi hun fikk barn med stefaren sin. I serien opplever Marine det samme, men heldigvis greier hun å rømme fra fengselet. Og du kan følge den dramatiske flukten!

Frid Ingulstad

 

Ildkorset er på 12 bøker, alle lest av den erfarne skuespilleren og innleseren Hilde Grythe.

Første bok i serien er tilgjengelig fra 23. november, og deretter slippes én bok i måneden.

Hør Ildkorset her!


 

Akkurat nå har Storytel et unikt tilbud til deg som leser serieromaner:

Prøv Storytel helt gratis i 30 dager!